Zo 23 sept 2018 : Afgelast ! Eetbareplantenwandeling in de Gentbrugse Meersen

Opgelet !!!!!

Qua weer zal het zondag, op zijn zachtst gezegd,  niet denderend zijn. Men voorspelt veel regen en een sterke wind, zelfs onweer en bliksem. Geen weer om hapjes te presenteren en te proeven, ook niet om te wandelen. Bij dergelijk weer komt ook de veiligheid in het gedrang. De activiteit wordt dan ook afgelast. Onze verontschuldigingen hiervoor. Volgend jaar beter!

Iedereen wandelt in eigen tempo met een plannetje en geleid door pijlen langs het parcours. Langs het traject wachten gidsen op jou. Zij vertellen over de aanwezige eetbare plant/product van de natuur.  Daarna krijg je een proevertje.

Inschrijven en start tussen 14h30 en 15h30 aan het terras van Boer Janssens, Boer Janssensstraat 1 in Gentbrugge.. Bijdrage: 3 Euro per persoon voor leden (lidkaart meebrengen) en 5 Euro voor niet-leden. Hiervoor krijg je een “hapjeskaart”. We voorzien hapjes voor 80 personen.. Zijn de 80 hapjeskaarten op, dan kun je gratis deelnemen aan de wandeling, weliswaar zonder proevertjes. Voorzie best wandelschoenen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s