Zo 5 juni, 10u: Wandel mee met Team Zeppelin voor de Gentbrugse Meersen

Op 25 en 26 juni 2016 zet Natuurpunt onze Vlaamse wildernis in de kijker met Expeditie Natuurpunt. 50 teams van 4 personen leggen per fiets, te voet of per kano een tocht af waarmee ze 1500 euro inzamelen voor een natuurproject naar keuze. Slapen doen ze in open lucht.

Team Zeppelin (Wouter Decock, Ellen Douterloigne, Sofie De Clercq en Stany De Jonge) stapt mee ten voordele van de Gentbrugse Meersen. Je vindt hun sponsorpagina hier: http://expeditienatuurpunt.be/project/1574

Wil je hen zelf een duwtje in de rug geven en meteen ook de Gentbrugse Meersen steunen? Dat kan! Op zondag 5 juni organiseren ze nog eens een wandeling met gids door de Gentbrugse Meersen. Voor de kinderen is er een verrassende animatietocht door de meersen. Alle verzamelde bijdragen (4€ per volwassene,  2€ per kind) worden door Team Zeppelin naar het project van de Gentbrugse Meersen doorgestort.

Afspraak op zondag 5 juni om 10u aan de loods van Natuurpunt in Gentbrugge (op het einde van de Houw vlakbij de Weverbosdreef).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s