Benefietlunch Gentbrugse Meersen groot succes

De benefietlunch van 12 oktober 2014 was een groot succes. Wij danken alle aanwezigen voor de steun en alle vrijwilligers voor de medewerking. Jullie hebben bijgedragen tot aankoop en beheer van natuurgebied in de Gentbrugse Meersen ! 

Op zondag 12 oktober verwachtte de Stad Gent in de Gentbrugse Meersen weer duizenden bezoekers voor het planten van een nieuw geboortebos. Een feestelijk gebeuren! Wij nodigden geïnteresseerden uit een smakelijke aanloop door deel te nemen aan de benefietlunch van Natuurpunt/Werkgroep Gentbrugse Meersen in het Atheneum Gentbrugge, op 10’ wandelen van het geboortebos.

Wij genoten van een gevarieerde lunch en steunden meteen het Project Gentbrugse Meersen: de volledige opbrengst gaat naar de financiering van grondverwerving in het noordelijke deel van de toekomstige groenpool.

Na de lunch hebben de gidsen van Natuurpunten de (groot)ouders begeleid naar het geboortebos voor het planten van een boom.

Met steun van Atheneum Gentbrugge, BioPlanet, Food Freeks, Gentse Strop, Hinkelspel, Le Pain de Sébastien, LEVI-rental en Toecourevents.  

Benefietlunch
Benefietlunch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s